Polen är återigen öppet och välkomnar Svenska turister!

Shopping i Poznan

Shopping i Poznan

Att det inte finns bra shopping i Sverige, är inte sant. Dock är det så att du flesta av oss ser skillnader på shopping i andra länder. Här behöver det inte vara bättre, utan det kan helt enkelt vara så att det finns mera eller att du finner andra saker. Dock kommer det vara ett faktum att shopping i Poznan är bättre än hemma i Sverige. För det första är det billigare och sedan kommer det att finnas otroligt många gallerior och shoppingcentrum. Läs vidare och få reda på var du finner bäst shopping i Poznan.

Gallerior och shoppingcentrum i Poznan

I och med att det finns så mycket shopping i Poznan är det verkligen svårt att få en helhetsbild. Här finner du dock några platser att besöka för bra shopping.
Stary Browar är platsen i Poznan för dig som vill ha en glamorös shoppingupplevelse. Här finner du flera våningar med märkesbutiker och massor av caféer samt restauranger. Allt för att skapa den kompletta shoppingupplevelsen.
Posnania Poznan är för alla som vill ha modern shopping i ett shoppingcentrum som verkligen osar kvalitet och en god kopp kaffe. Blir du hungrig är detta heller inga problem.
Poznania blir vårt tredje val. Även här finner du massor av shopping i Poznan av hög kvalitet, där du alltid kan ta en paus och sitta ned med en bit mat eller en kopp kaffe.

Shopping - Poznan vs Warszawa

Det snackas mycket om shopping i Poznan. Du som hamnar i Warszawa, kommer dock inte vara utan. Gillar du att gå i en het galleria, ska du verkligen göra ett besök i Zlote Tarasy Köpcentrum.